За нас

Основна информация

Базата на „Фреш Колд“ ООД се намира в град Пловдив . Основната ни дейност е изграждане на промишлено хладилно и климатично оборудване , както и сервизна дейност на същото планово или аварийно .

Цел на компанията

На базата на знанията и опита натрупан от създаването на компанията през 2009 г. , се стремим да предоставяме на нашите клиенти качествени продукти , съобразени изцяло със съвременните тенденции и нововъведения в областта на повишаване енергийната ефективност и намаляване на въглеродните емисии .

Нашите услуги

Извършваме всичко от монтаж на самостоятелни хладилни инсталации до изграждане на централизирани хладилни инсталации за съхранението на стоки и продукти от различни промишлености . Агрегати за охлаждане на вторичен студоносител , камери за шоково замразяване на плодове и зеленчуци или други хранителни продукти . Изграждане на климатични инсталации за производствени помещения. Строго специфични инсталации за охлаждане на продукти в поток , като маргарин или слънчогледово олио . Нестандартни решения за охлаждане на процеси в различни производства .

12 месеца гаранция

Приоритет за нас е да покажем на клиентите си, че техните хладилни инсталации и функционалността им са наша основна грижа. Гаранционните срокове, които осигуряваме на клиентите си са 12 месеца за всички продукти и услуги .

Регламент ЕО

Специалистите ни , разполагащи с персонални сертификати за работа с хладилни агенти , могат да дадат информация не само за предлаганите продукти, но и за съответните изисквания на Регламент (EО) 517/2014г. на Европейския съюз , както и да извършват периодичните проверки за херметичност , предписани в цитирания регламент .

Монтаж , настройка , въвеждане в експлоатация

Стараем се да предоставим възможно най - гъвкав график за извършване на монтажните дейности , който да е максимално удобен за клиента и с възможно най - кратък престой за производството му .

Сервизна дейност

Гаранционен и след гаранционен сервиз с максимално кратък престой на оборудването . Разполагаме на склад с по - голямата част от компонентите , които използваме , а добрите контакти с доставчици в България и Европейския съюз ни позволяват да реагираме адекватно при всяка възникнала ситуация .